Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Bir başka şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

İçeriden dünyaarı muhik itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yüzının münhal olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın sırasında güvenliğin katkısızlanması ve yönlü şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Bu baplar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangınlar kâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Sahih ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın ciğerindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar cafcaflı durumların maksat göstericisidir.

- İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın yangın kapısı kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yangın bapları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir serlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page